[HorribleSubs] Shokugeki no Soma - 23 [720p], Polskie napisy z translatora
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
00:00:02:Zero punktów!00:00:03:Zero!00:00:04:Kolejny zera!00:00:05: Grupa A| Sądząc in Progress00:00:05:Sala A00:00:06:Czy Sendawara Natsume tylko rozdawać zer?00:00:09:To nie jest to, że maszyna jest złamane, prawda?00:00:15:Doradca Nakiri Alicji...00:00:17:Jakie danie będzie on służyć?00:00:19:Słyszałem, że miał wiele osób w kolejce|w obozie, kiedy mieliśmy służyć 200.00:00:25:{\ fad (500,1)} Kurokiba Ryo| Grupa A00:00:26:To jest chłopak, który przygotowywał się z homara.00:00:29:Był jak zupełnie inna osoba|kiedy był gotowania.00:00:29:{\ Fad (500,1)} Sendawara Natsume| Prelims Grupa A Sędzia Główny|prezes Howbee przekąski00:00:36:Ach, kontrast między|czerwony kolor płomienia homara00:00:39:i żywy z|ryżem szafranowym jest piękne.00:00:43:Nieskazitelny Homar jest, bez uszkodzenia|do nogi i czułki.00:00:43:{\ Fad (500,1)} Koda Shigenoshin| Gourmand00:00:47:Rzeczywiście.00:00:47:{\ Fad (500,1)} Minatozaka Makito| producent wykonawczy|serial To jest kuchnia00:00:48:Ten delikatny i elegancki|poszycie jest zaskakujące,00:00:50:biorąc pod uwagę jego dynamiczny styl gotowania.00:00:53:Hmph.00:00:55:Istnieje wiele restauracji, które służą|homara curry.00:00:58:Więcej owoce morza curry jest nie warto powiadomienia.00:01:04:Las...00:01:06:Głęboki las...00:01:09:Co to jest?00:01:11:Co kryje się za tym zapachem?00:01:16:Whoa, Natsume-sama biorąc|drugi kęs po raz pierwszy!00:01:19:Jak to smak?00:01:20:Jak to jest ?!00:02:58:{\ Moda (1000,1000)}||z Konkursu Kwitnących||Osób00:02:59:To jest Grupa A.00:03:02:{\ Fad (500,1)} Sasaki Yua| Grupa A Hostessa00:03:02:Obecnie sądząc|danie kandydata Kurokiba jest.00:03:11:Baza jest sos Américaine,00:03:14:francuski sos z|muszli skorupiaków.00:03:18:Ten głęboki zapach drzew...00:03:21:Ten pochodzi z...00:03:24:... koniaku!00:03:25:Byłoby wysokiej jakości brandy wykonane w obszarze00:03:29:wokół Cognac, miasto w zachodniej Francji.00:03:31:Widzę.00:03:32:Podczas gdy w wieku brandy w beczkach,|zajmuje się zapach drewna!00:03:36:Dlatego ten curry ma bogate zdrewniałe|nuty cedru i drzewa sandałowego.00:03:43:To prawda.00:03:44:W nocie, w celu|nadania bogatszy zapach,00:03:48:użyłem najlepszy, a koniak Napoleona.00:03:52:Aby myśleć zapach koniaku|wzmocni curry w tym zakresie!00:03:55:To doskonały francuski homara curry!00:03:59:On jest pierwszym, aby uzyskać|żadnej reakcji ze strony sędziów!00:04:01:Zawsze myślałem, musi być naprawdę dobre!00:04:07:To jest już trochę czasu, Erina.00:04:09:Pozwól mi wprowadzić go do ciebie.00:04:11:Mam teraz adiutanta, też.00:04:12:On jest waszym doradcą?00:04:14:Tak.00:04:15:Znalazłem go w Skandynawii.00:04:16:Mówisz jak można znaleźć zagubionego psa.00:04:19:Chodź, Ryo-kun. Powiedz cześć.00:04:22:Witam.00:04:24:Widzę.00:04:25:Nic dziwnego, Alicja wybrała go.00:04:29:Więc sądząc danie warto w końcu przyszedł.00:04:32:Ale jest to, że wszystko jest do tej anteny?00:04:36:W-Cóż, to nie było straszne.00:04:39:Przypuszczam, że może to być|warto zapewniając wynik.00:04:42:Cóż, niech pomyślę...00:04:43:O.00:04:45:Uhh...00:04:47:Och, dobrze, tutaj było.00:04:55:To jeszcze nie koniec!00:04:56:Degustacja nie jest skończona!00:04:59:Nie mów mi, co musisz zrobić, że za każdym razem.00:05:03:Hm, droppery?00:05:05:Wydaje się to jeszcze koniak wewnątrz.00:05:07:Jest częścią homara|jeszcze nie próbowałem.00:05:11:To jest to, co jest w|"głowa" Homar w -The tomalley.00:05:14:Umieścić kilka kropli tego wewnątrz skorupy,00:05:16:następnie slurp w górę tomalley.00:05:19:To jest najlepszy sposób, aby go zjeść.00:05:23:Slurp ?!00:05:24:W czy mogę jeść w taki surowy sposób!00:05:27:A-Przynajmniej pęknięcie powłoki i|służyć na talerzu, czy coś.00:05:30:Dlaczego pozerstwa?00:05:32:Co ?!00:05:32:Widzę spojrzenie w twoich oczach.00:05:35:Daj swoją prawdziwą naturę show.00:05:36:Przyznaj się, chcesz slurp go|prawo to drugie.00:05:41:Po slurp dół koniak|i tomalley,00:05:44:Rzeczy usta roux|i ryżem szafranowym ponownie.00:05:49:To będzie smakować jeszcze lepiej niż wcześniej!00:05:53:Jeszcze lepiej... niż wcześniej...00:06:16:Pyszne smaku owoców morza|wpada do ust00:06:19:i miesza się z głębin|zapach lasu...00:06:31:czuję...00:06:34:... słaby...00:06:41:Kandydat Kurokiba, 93 punktów!00:06:45:Wow!00:06:45:Kurokiba Ryo||Unzan Negami Haruka|Kariyazaki Moeko Atsuya|Bakuzan Yoshitake00:06:46:On jest daleko przed resztą!00:06:47:Niewiarygodne!00:06:50:93 punktów ?!00:06:52:Myślałem Hayama Akira'd być jednym|kto by wygrać Grupa A przez osuwisko.00:06:55:Co za ciemny kandydat konia!00:06:59:Chciałbym zostało wrzuconych do walki żywności00:07:03:za długa, jak pamiętam.00:07:22:W porównaniu z tym, to jest proste!00:07:27:To jest naprawdę wysoki wynik.00:07:28:Czy jest ktoś, kto może iść wyżej niż on?00:07:36:Uff, mam zrobić.00:07:40:93 punkty, co...00:07:46:Cóż, to była niespodzianka.00:07:48:Istnieje kilka lat, gdzie wyniki są najwyższe|dopiero w latach 70-tych i 80-tych.00:07:53:Th-To była zasadzka.00:07:56:Nigdy nie spodziewałem się niczego, co imponujące.00:07:59:Mam się uspokoić.00:08:00:Bardzo dobrze, th-th-następny kandydat, proszę!00:08:07:O?00:08:07:Wh-Co to jest?00:08:09:Proszę cieszyć. Moje danie curry...00:08:14:... jest Dongpo Curry Wieprzowina!00:08:16:Dongpo wieprzowina to potrawa, gdzie|boczku jest duszone w sosie sojowym.00:08:21:Ale wystarczy spojrzeć na piękno tego mięsa!00:08:24:To jest lśniące!00:08:25:Ponieważ mięso i warstwy tłuszczu|alternatywne tworząc trzy warstwy,00:08:29:to cięcie jest czasem nazywany|"mięso trójwarstwowa."00:08:32:Nawet najmniejsze dotknięcie|płyty wysyła drżenie mięsa!00:08:36:To zachowała swój kształt|pomimo coraz tak delikatne.00:08:40:To pokazuje wielką umiejętność kontrolowania|temperaturę podczas gotowania.00:08:44:To danie jest zmysłowe w ekstremalnych!00:08:47:{\ Moda (500500)} {\ an9} Sensuous00:08:47:Jeszcze przed moim pierwszym kęsem, mój język|już ciesząc się przewidywania.00:08:50:Wygląda na to danie Mito-san jest|przoduje dobrze z sędziów, też.00:08:53:Nice one, Nikumi.00:08:54:Wow, Nikumi!00:08:57:To gruby kawałek mięsa musiał|rozłożyłem się dużo smaczne rosół!00:09:02:Zastanawiam się, co to będzie jak się|zrobić duży kęs mięsa takiego.00:09:09:W-Chwileczkę.00:09:11:Mam jeszcze wyjść z wpływu|z curry homara,00:09:14:i teraz mam do czynienia z|danie jak to?00:09:17:Co jest nie tak?00:09:19:Smak i cieszyć się najwyższą|mięsa w całej okazałości.00:09:27:Mięso!00:09:28:Mięso00:09:28:{\ an7 \ FS26 \ 3c i HB913E4 & \ c & HED8143 &} Twitch00:09:32:To jest tak delikatny.00:09:34:{\ An9 \ 3c i HB913E4 & \ FS26} Gusz00:09:34:W momencie, kiedy ugryźć się,00:09:35:soki biją się jak potok.00:09:38:Gamy smak związany z boczku00:09:40:, że wciąż ma swoją skórę na|została zniesiona przez przypraw.00:09:42:Można tylko smak słodyczy|tłuszczu i bogactwo curry.00:09:45:To jest zdumiewające!00:09:47:Po rozparzania boczku,|I rumiane powierzchni,00:09:51:Następnie duszone go z sosem sojowym, sosem ostrygowym,|i wina Shaoxing.00:09:55:Dla przypraw, użyłem anyż, imbir|i huajiao.00:10:00:Ale dlaczego jest tak, że mogę kopać w|tyle mięsa bez żadnych trudności?00:10:07:Widzę... To jest ryż!00:10:09:Ryż zawiera niewielką ilość|soli kamiennej i oleju tengjiao.00:10:14:Mrowienie drętwienie tego oleju i orzeźwiające|wydźwięk wyciąć wazeliniarstwo mięsa.00:10:20:To również sprawia, pragniesz słodki|smak tłuszczu, tworząc cykl.00:10:24:Ona jest tworzony pętlę|wykrywalności w tej misce!00:10:28:E-Przepraszam... trzeba jeszcze|ocenić kilka dań,00:10:32:Więc proszę pamiętać o|ile jedzą.00:10:34:Nie ma mowy.00:10:35:Co?00:10:35:Ale nie ma sposobu, możemy zatrzymać!00:10:40:Mito Ikumi...00:10:42:Od dnia weszła do akademii,00:10:43:jej zrozumienie i intuicja|o dania mięsne00:10:44:wyszedł daleko poza te, nikogo innego.00:10:46:Jednak była skłonność do zaniedbywania|składniki, które nie były mięsa.00:10:50:Jej gotowanie wyraźnie ewoluował!00:10:55:Tłuszcz i Roux topnieją i|tworzenia harmonii w moje usta...00:10:59:Co radości.00:11:00:{\ Fad (500,1)} {\ an7} Joy00:11:01:To danie jest tak porażająco dobry|, że to sprawia, że wierzymy00:11:06:Jest to jedyny sposób,|gotować boczku.00:11:07:{\ Fad (500,1)} {\ an9} Dewastujący00:11:08:Rzeczywiście, ona jest Mistrz Mięso.00:11:09:{\ Fad (500,1)} Mięso Mistrz00:11:11:Nie, ona jest o wiele lepiej.00:11:14:Mięso!00:11:16:Jest Mięso ogólne!00:11:16:{\ Fad (500,1)} Mięso Ogólne00:11:19:Kurokiba Ryo||Negami Mito Ikumi Haruka00:11:20:Kandydat Mito zdobył 86 punktów!00:11:23:Wysoki wynik!00:11:24:Ona jest na drugim miejscu, na pewno!00:11:26:Crap.00:11:27:I nie udało się w latach 90-tych.00:11:29:Nikumi, wow!00:11:31:Wyglądało to super smaczne.00:11:34:To czego nauczyłem się od ciebie, Yukihira.00:11:38:Don powinna zakończyć się w jednej misce, prawda?00:11:43:Naprawdę rozumiem, co?00:11:46:Nikumi, dobra robota!00:11:49:O, jestem taką ulgę.00:11:51:To jest w końcu czuję się jak konkurencji.00:11:54:Trzymajmy to dzieje!00:11:56:Dalej jest Kandydat Sakaki Ryoko.00:11:59:Proszę cieszyć.00:12:01:To wszystko, co mam do zaoferowania teraz.00:12:03:To rodzaj wygląda typowe, czyż nie?00:12:06:Brakuje stempel wizualnego|w stosunku do drugiej.00:12:09:Hm, to jest dal... zwany także soczewicy curry.00:12:13:To wygląda podobnie do Chana Masala.00:12:15:Hm? Co to jest "szlam"?00:12:17:Jest natto!00:12:20:Lepkość i umami|są powłoki usta.00:12:23:Nie sądziłem, że może być|natto to pyszne.00:12:26:Nie, to nie jest tylko natto.00:12:29:To nie może być...00...
[ Pobierz całość w formacie PDF ]